Lichel van den Ende

Draagbare kunst
creaties en objecten

Nieuwe Molstr 43, 2512 BJ Den Haag
T 0031 (0)70 3604981
E kunst@lichel.nl
     
<<<  

“SELFCANTUS” – DE – GROOTSE – BORDUURCREATIE – TEXTIEL – FESTIVAL - LEIDEN - 2015

Maak deel uit van een grootse performance door een stukje te borduren!

Op woensdag 13 mei aanstaande mag Lichel het Textiel Festival in Leiden in de Pieterskerk openen met een performance. Het Festival duurt 4 dagen, van 13 tot en met 16 mei. Zoals bij al zijn projecten verzamelt Lichel gebruikt textiel. Voor deze gelegenheid richt hij zijn verzamelwoede op reeds bestaande kruissteekjesborduursels, als schilderij ooit gemaakt of op zakdoekjes te vinden. Hij maakt er een prachtig nieuw object van en natuurlijk met medewerking van u. Hoe ziet Lichel dit voor zich? Tijdens het Festival bouwt hij in de kerk ter plaatse stukje voor stukje zijn borduurcreatie. Stukjes die vooraf geborduurd zijn door u!! Tijdens de festivaldagen kunt u uw borduursel op de creatie -eventueel met hulp van ons- op een speciaal voor uw stukje gereserveerde plek komen naaien.

Ziet u geen kans om te komen, opsturen naar Lichel vooraf aan het festival kan natuurlijk ook. Alle stukjes samen gaat één geweldig groot borduursel vormen!

  • Lichel zorgt voor het lapje. LET OP!! Wel aan de goede kant borduren. U mag het eventueel naknippen als u betere borduurstof hebt, alleen echt niets veranderen aan de vorm, anders past het niet op de puzzelruimte van onze creatie.
  • Borduren met borduurgaren/zijde. Graag met kruissteekjes.
  • Lapje graag vol borduren alstublieft.
  • De kleur en ontwerp mag u zelf bepalen.
  • Vindt u het allemaal te ingewikkeld dan mag u ook een oud borduursel gebruiken. Een stukje van bijvoorbeeld oude geborduurde schilderijen, maar dan wel graag een klein -of groot- persoonlijk accent aanbrengen.

Doet u mee?

Mail uw naam en adresgegevens naar selfcantus.lichel@hotmail.com en Lichel stuurt u één (of meerdere) van de vele lapjes stof toe

Uw geborduurde lapje kunt u terugsturen naar Lichel van den Ende, Nieuwe Molstraat 43, 2512 BJ Den Haag.

We hopen op heel veel lapjes!!! Natuurlijk kunt u ook andere vragen mailen, u krijgt altijd antwoord!

Heeft u nog oude borduursels die Lichel eventueel voor zijn creatie kan gebruiken? Heel graag!!

Nu al veel dank van een bevlogen kunstenaar. Samen maken we kunst, zo simpel is het!

     
 

 

 
 
>>>